Yeni Zelanda’da Otobüs Yolculuğunu Tercih Etmek için 9 Sebep

Photo by Tyler Lastovich from Pexels

Yeni Zelanda’da seyahat ederken, otobüs yolculuğunu tercih etmenin en büyük sebebi, ülkedeki bütün otobüs ağının, diğer ulaşım yöntemlerinden daha çok gelişmiş olmasıdır. Yeni Zelanda’daki otobüs şirketleri, sizi bir yerden başka bir yere götürmekten daha fazlasını yapmaktadırlar.


1. Otobüs yolculuğu denildiğinde, insanların aklına çeşitli endişeler geliyor ama otobüs firmaları sizin için elinden geleni yapmaya hazır.


Otobüs firmaları, sahip oldukları ulaşım ağının, turistlerin ilgisini çektiğinin farkındalar. Aralarında oluşan rekabet, sizin daha güvenli ve konforlu yolculuk yapmanıza imkan sunuyorlar. Nereye gittiklerini bilen ve yılların deneyimini taşıyan otobüs şoförleri ve Turistlerin ilgisini kaybetmek istemeyen otobüs firmaları, sizi tatmin edebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.




2. Otobüs şirketleri belirledikleri rotalar ile Yeni Zelanda'nın eşsiz güzelliklerini ve manzaralarını, zahmetsiz bir şekilde size sunuyor.


İyi bir seyahat planınız yoksa, yapmış olduğunuz tatil sizin için anlamsız çile ve acıya dönüşebilir. Bu sizin için iyi bir tatil anısı olmaz. Bu yüzden dolayı, Otobüs yolculuğu ile stresten uzaklaşıp, bir kaç güzel yer görebilirsiniz. Belki seyahatin sonunda, bunun için değdi dediğiniz tek şey, yapmış olduğunuz otobüs yolculuğu ve bu yolculuktaki gördükleriniz ve deneyimleriniz olur.




3. Otobüs yolculuklarında sizin için özel olarak hazırlanmış mola noktaları.


Yeni zelanda'nın güzelliklerine dışarıdan bakmakla olmaz. Deneyimlemeniz, dokunmanız, koklamanız ve orada olduğunuzu hissetmenizi sağlayacak kahve molaları ile uzun otobüs yolculukları sizin için daha keyifli bir hal alacak. Ayrıca bunların yanında Yeni zelanda kahvesinin tadına bakma fırsatı da bulacaksınız.




4- Diğer ulaşım metotlarından daha ucuz, daha konforlu, daha güvenli.


Yeni zelanda da sizin için planlanmış, başı sonu belli ve Yeni zelanda'nın güzelliklerinden en faydalı şekilde yararlanmanız sağlayacak en ucuz seyahat yöntemi.




5- Bedava İnternet


Seyahatlerin olmazsa olmazlarından biri, hatta günlük hayatımızın bile parçası olan İnternet, Size yurt dışında biraz sorun çıkarabilir. Otobüs firmaları araçlarında size ücretsiz wi-fi hizmeti sunuyorlar.




6- Gezdiğiniz, gördüğünüz yerler ile ilgili önceden hazırlanmış açıklamalar


.Otobüs yolculuğunda veya verdiğiniz molalarda, Gördüğünüz ötesinde, gezdiğiniz yerlerin anlam ve önemine dair açıklamalar. Yapmış olduğunuz tatilin, sizi stresten uzaklaştırıp, size bir şeyler katacak anlamlı bilgiler.




7- Çeşitli insanlar ile güvenli iletişim kurma yöntemi.


Hem yerli halk, hem de sizin gibi diğer gezginler ile güvenli bir şekilde tanışma ve gözlemleme fırsatı.




8- Otobüs yolculuğunu tercih etmek çok kolay ve zahmetsiz.


Sizi, ister kaldığınız yerden alsınlar, isteseniz de belirlenen noktalara gidip sıradaki otobüsün gelmesini bekleyin.




9- Doğa dostu yolculuk


Seyahat eden insanın kiraladıkları eski, ucuz arabaların verdiği zararı en aza indirme şansı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar